- Young er fortsatt Villa-spiller

Da Ashley Young ble tatt av banen i sluttminuttene på Villa Park i går, klappet han til alle fire sider av stadion. Mange tok dette som et tegn på at vingen har spilt sin siste kamp for Aston Villa, og at han til neste sesong vil være å finne i Liverpools røde farger. Den tolkningen vil imidlertid ikke Gary McAllister være med på.

Villas assistentmanager tror nemlig at Birmingham-klubben kan klare å holde på begge sine ettertraktede vinger, Young og Stewart Downing. Selv om Young bare har ett år igjen av sin kontrakt med Villa.

- Folk antok at det hele var iscenesatt, og at Young ble byttet ut fordi han skulle få ta farvel med fansen. Men faktum var at han slet med en skade i baksiden av leggen, uttaler McAllister ifølge Liverpool Daily Post.

- Han vinket ikke farvel da han gikk av banen, for vi ønsker å beholde ham. Vi må forsøke å beholde ham, og et par spillerkjøp fra vår side kan bidra til at vi klarer det, la han til.

- Jeg er sikker på at flere klubber er interesserte, og det har vært mye spekulasjoner rundt Ashley lenge nå. Men han vil fortsatt være Villa-spiller helt til noen kommer med et bud som er akseptabelt for Aston Villa, ettersom han fortsatt har ett år igjen av sin kontrakt med oss.

- Jeg kan ikke spå hvordan andre klubber vil gjøre sine forretninger, avslutter McAllister.