£24 millioner for duo?

Liverpool forventer å kjøpe duoen Charlie Adam og Stewart Downing i løpet av helgen, for en totalsum av £24 millioner. Liverpool villig til å høre på bud for Meireles, men ønsker kun penger?

Normalt velinformerte Tony Evans i The Times skriver at Liverpool forventer å kjøpe Charlie Adam fra Blackpool og Stewart Downing fra Aston Villa i løpet av de neste 48 timene. Damien Comolli var fredag i samtaler med Blackpool-eier Karl Oyston, og de røde forventer å betale £8 millioner for midtbanespilleren til tross for at Blackpool ønsker £10 millioner.

Liverpool skal være villig å betale Aston Villa £16 millioner for Stewart Downing. Det er altså £3 millioner mindre enn hva Alex McLeish i utgangspunktet ønsker for sin ving, men £4 millioner mer enn de betalte for han da de hentet han fra Middlesbrough i 2009.

Den overfylte midtbanen skal være en av grunnene til at Liverpool skal være villig å høre på bud for Raul Meireles. Juventus skal ha lagt inn et bud med penger i tillegg til den brasilianske midtbanespilleren Felipe Melo, men Liverpool ønsker kun penger dersom de skal selge portugiseren.