£850 000 for Ayala

Nettstedet This is Hull and East Riding hevder at overgangssummen som Hull City og Liverpool har blitt enige om for midtstopper Daniel Ayala er £850 000. Både Swansea og Ipswich er ute å etter å kapre overgangen i siste time.

Nettstedet skriver at Hull City håper å fullføre overgangen til Daniel Ayala i dag, men det betinger at partene kan bli enige om de personlige betingelsene. Klubbene skal altså ha blitt enige om et overgangsbeløp på £850 000.

Det rapporteres imidlertid at både Swansea og Ipswich har kastet seg inn i kampen om 20-åringen. Ipswich har hatt følere ute etter midtstopperen tidligere, men har da følt at Liverpool forlangte for mye penger for spanjolen. Nå som summen de forlanger har skrumpet til under en million pund, har Paul Jewell igjen blitt fristet til å kaste seg inn i drakampen om spillerens signatur.

Hull håper imidlertid å sikre seg Ayala før de møter nettopp Ipswich i sin andre ligakamp for sesongen kommende helg. Før det skal de imidlertid møte Macclesfield i ligacupen i morgen kveld. I den kampen må de klare seg uten den innlånte Liverpool-keeperen Peter Gulacsi, som er opptatt med landslagsoppdrag for Ungarn U21.