90 minutter både for Suarez og Lucas

Både Luis Suarez og Lucas Leiva spilte 90 minutter med landslagsfotball i natt.

Luis Suarez spilte hele kampen da Uruguay måtte nøye seg med 1-1 og poengdeling i en VM-kvalifiseringskamp borte mot Paraguay i natt, etter at vertene utlignet på overtid. Diego Forlan scoret Uruguays mål. Sebastian Coates ble sittende på innbytterbenken gjennom hele oppgjøret.

Lucas Leiva spilte hele kampen og pådro seg gult kort for protester midtveis i annen omgang, da Brasil vant 2-1 borte mot Mexico i en privatlandskamp. Mexico ledet 1-0 til pause, og det så mørkt ut for Brasil da Dani Alves ble utvist like før sidebyttet. Men to sene scoringer gjorde at gjestene snudde kampen til sin favør.

- En flott seier trass i at vi måtte spille med ti mann. Nå skal jeg forsøke å hvile noen timer før jeg reiser tilbake til Liverpool. Vi har en stor kamp i helgen, kommenterer Lucas på Twitter.