90 minutter for Johnson og Meireles

Glen Johnson spilte hele kampen da England kun klarte uavgjort mot Sveits, mens Raul Meireles var med på å beseire Norge. Tap for Peter Gulacsi i Toulon-turneringen. Christian Poulsen fikk en halvtime.

GlenJohnson spiltehele kampen da England noe skuffende bare klarte 2-2 hjemme påWembley i EM-kvalifiseringskampen mot Sveits.

PeterGulacsi ledetUngarn U21 som kaptein, men måtte se to baller i nota bak seg daungarerne tapte 2-0 for Mexico U21 i Toulon-turneringen. Kampen blespilt i Nice.

Christian Poulsen startet på benken, men entret banen i det 61.minutt, umiddelbart etter at danskene hadde gjort sitt første mål borte mot Island. Danmark vant til slutt EM-kvalifiseringskampen 2-0, og Poulsen fikk altså en halvtime på banen.

Både Lucas Leiva og Dirk Kuyt startet kampen, da Brasil og Nederland spilte uavgjort 0-0 i en privatlandskamp i Goiania. Hollenderen ble byttet ut i det 64.minutt og brasilianeren i det 65.minutt.

Raul Meirelesspilte hele kampen da Portugal slo Norge 1- 0 i en meget viktig EM-kvalifiseringskamp i Lisboa. I denne gruppen har nå både Portugal, Norge og Danmark 10 poeng.

Jose Reina startet kampen for Spania i privatlandskampen mot USA i Foxboro/Boston. Han fikk dermed en sjelden sjanse til å vise seg frem på landslaget. Liverpool-keeperen ble byttet ut etter 76 minutter, slik at Iker Casillas spilte det siste kvarteret. På det tidspunkt ledet Spania allerede 4-0, noe som også ble sluttresultatet.