Adam om Alonso-sammenligningen

Charlie Adam har blitt omtalt som erstatteren til Xabi Alonso. Skotten er begeistret for Alonso, men har kommet for å være seg selv og ikke for å erstatte noen.

Xabi Alonso var kjent for å være en av de beste ballfordelerne i Premier League da han var i Liverpool, og mange mener at en god ballfordeler er noe de røde har manglet etter at han ble solgt i 2009. Dette er en av egenskapene til Charlie Adam, og han blir derfor omtalt som "den nye" Alonso av mange.

- Xabi Alonso var en toppspiller i denne klubben. Han er verdensmester og har vunnet EM. Han har gjort alt som spiller, og spiller i en av de beste klubbene i verden, så det er fint å vite at folk tror jeg kanskje kommer for å erstatte han, men jeg kommer hit for å være Charlie Adam, og ikke for å erstatte noen, sier Adam til Liverpoolfc.tv.

- Vi har mange klassespillere i troppen som er klare og ønsker å utfordre for å vinne så mange kamper som mulig neste sesong, og det kommer til å bli tøft. Livet er ikke lett, og vi kommer hit med forventninger om at det skal bli tøft, men forhåpentligvis vil vi være fornøyd med hva vi har fått til etter sesongen.