Adam skadet?

Charlie Adam ble byttet ut kvarteret før slutt i Skottlands EM-kvalifiseringskamp i kveld, og ESPN Soccernet hevdet i sitt løpende kampreferat at byttet ble gjort fordi Adam var skadet. Ingen andre medier har rapportert om skade på Adam så langt. Ryan McLaughlin med scoring for Nord-Irland U19.

Charlie Adam startet som ventet Skottlands EM-kvalifiseringskamp mot Liechtenstein i Vaduz. Han var sentral på skottenes midtbane helt til han ble byttet ut i det 76.minutt. Skottland vant kampen 1-0, og passerte dermed Tsjekkia på tabellen og inntok andreplassen i gruppe I bak suverene Spania.

Utlånte Peter Gulacsi voktet buret for Ungarn U21 da de tapte 2-1 for Tyrkia U21 i en EM-kvalifiseringskamp i Istanbul i kveld. Det ene målet som Gulacsi slapp inn var forøvrig et selvmål av en av hans medspillere. Dette var ungarernes tredje strake tap i gruppe 7, og de har dermed fått en forferdelig dårlig start på kvalifiseringen. Gulacsi pådro seg forøvrig gult kort helt på tampen av kampen, like etter at en av hans lagkamerater ble utvist.

Liverpools juniorstopper Stephen Sama var ubenyttet reserve da Tyskland U19 i dag vant 2-0 over Montenegro i en EM-kvalifiseringskamp i Nord-Irland. Tyskerne scoret tidlig i første omgang og sent i annen omgang. Med denne seieren er Sama og hans lagkamerater allerede klare for Eliterunden i EM-kvalifiseringen, før siste gruppespillkamp mot Hviterussland i Portadown på tirsdag.

I samme gruppe vant Nord-Irland U19 3-1 over Hviterussland i Belfast. Liverpool-back Ryan McLaughlin spilte hele kampen, og scoret likegodt 2-0 målet sju minutter før pause. Nord-Irland inntok dermed den viktige andreplassen i gruppen før sin avsluttende kamp mot Montenegro på tirsdag.

I League One spilte Stephen Darby hele kampen da Rochdale klarte 1-1 borte mot Bournemouth. Begge målene kom forøvrig på straffespark. I samme divisjon spilte David Amoo de første 70 minuttene da Bury vant 2-0 over Exeter hjemme på Gigg Lane.