Adam vil ofre personlig heder for trofeer

Nyervervelsen Charlie Adam har kommet til Liverpool for å vinne titler - og skotten vil gå langt for å nå sitt mål. - Jeg vil bytte bort alle målene mine for trofeer, sier han.

Adam scoret til sammen nitten mål for Blackpool forrige sesong. Tretten av fulltrefferne kom i Premier League - den ene foran The Kop.

Men skotten er klar på at han ville byttet bort samtlige mål han eventuelt måtte score for Liverpool om det hadde betalt for et trofé.

- Jeg kom til Liverpool for å vinne trofeer. Jeg ville byttet alt mot å vinne et trofé - selv om det hadde betydd null scoringer kommende sesong, sier Adam til Liverpools offisielle hjemmeside.

Midtbanestjernen gleder seg til sin første sesong i helrødt, og 25-åringen håper at han kan bidra til å gi Liverpool-fansen etterlengtet troféjubel.

- Jeg kan ikke vente med å komme i gang. Forhåpentligvis ser jeg frem mot en suksessrik epoke i min karriere og i klubbens historie, fortsetter han.

Adam poengterer at enhver fotballspiller blir bedømt utifra hvor mange trofeer han har vunnet. 25-åringen ivrer etter å løfte trofeer på Anfield.

- Det er antall titler som teller. Det er hva man bedømmes etter. Alle fotballspillere ønsker å vinne så mange som mulig. Liverpool har hatt enorm suksess; det er noe vi ønsker å bygge videre på, fortsetter han.

Den skotske landslagsspilleren møter sterk konkurranse om en plass på Liverpool-midtbanen. Charlie Adam lar seg imidlertid ikke knekke av den knallharde konkurransen.

- Liverpool har mange dyktige midtbanespillere. Steven Gerrard, Lucas Leiva, Rául Meireles og Jordan Henderson - det er gode fotballspillere. Jeg synes det er positivt for klubben. Jeg trives med utfordringen, og jeg er sikker på at de andre spillerne vil si det samme, sier 25-åringen.

Adam mener at konkurransen også er positiv for hans utvikling som fotballspiller. Skotten slår nemlig fast at han vil lære mye på Melwood.

- Jeg skal lære fra noen av de beste spillerne i verden. Dersom jeg kan suge til meg kunnskap, vil jeg forbedre meg som spiller. Det er målet mitt. Å komme til Liverpool er perfekt for karrieren min. Forhåpentligvis kan jeg hjelpe laget til å vinne trofeer; det er det aller viktigste, avslutter Charlie Adam.