Adam vil til Liverpool

Blackpool Gazette melder at Charlie Adam har fortalt Blackpool at Liverpool er klubben han ønsker å gå til. Danny Wilson og Stephen Darby kan bli to av tre spillere som sendes på lån motsatt vei.

Blackpool Gazette melder at Charlie Adam har fortalt Blackpool at Liverpool er klubben han ønsker å gå til. Danny Wilson og Stephen Darby kan være to av tre spillere som går på lån motsatt vei.

Charlie Adam kan selv sitte med nøkkelen for en eventuell overgang fra Blackpool til Liverpool. Midtbanespilleren har vært i samtaler med Blackpool formann Karl Oyston denne uken. Ifølge Blackpool Gazette har 25-åringen har uttrykt ønske om en overgang til Liverpool.

Det antas at Blackpool vil ha £8M pluss tre spillere på lån for hele 2011/12-sesongen. Det kan bli fortgang i en avtale om de klarer å overbevise Merseyside-klubben til å inkludere forsvarsspilleren Dany Wilson i pakken.

Kilder nær Liverpool FC antyder at Kenny Dalglish er klar til å låne ute midtstopperen eller venstrebacken den kommende sesongen, og det kan føre til at en overgang for Adam kan bli sluttført. Wilson har også blitt satt i forbindelse med en retur til rangers. Liverpool hentet 19-åringen fra den skotske Premier League-klubben sist sommer.

Forsvarspilleren Stephen Darby linkes også av Blackpool Gazette med en låneovergang til Blackpool. Andre aviser mener Jonjo Shelvey kan være aktuell.