Adorjan og Hajdu videre til Eliterunden

Adorjan nettet to mål i EM-kvalifiseringen da Ungarn U19 tok seg videre til Eliterunden. Scoringene kom mot San Marino og Portugal. Hajdu spilte én kamp av tre kamper.

Krisztian Adorjan og Adam Hajdu har bidratt til at Ungarn U19 sikret avansement til Eliterunden i EM-kvalifiseringen. I gruppespillet, som har blitt arrangert i Portugal, ble San Marino beseiret 5-0 i den første kampen 4. november. Adorjan scoret kampens tredje mål to minutter på overtid i første omgang. Midtbanespilleren ble byttet ut 20 minutter før slutt. Adam Hajdu fikk spille hele oppgjøret.

To dager senere vant Ungarn 3-1 mot Færøyene, og dermed var avansementet til Eliterunden sikret før dagens puljefinale mot Portugal. Portugiserne ledet 1-0 til pause, men Adorjan utlignet fra straffemerket i det 51. minutt. Portugal gikk opp til 3-1, men Ungarn kom tilbake til 3-3. Ungarn endte dermed på 2. plass bak Portugal på dårligere målforskjell. Adorjan spilte 90 minutter både mot Færøyene og Portugal. Adam Hajdu var ubenyttet reserve mot Færøyene, mens han var den eneste i kamptroppen på 18 spillere som verken var oppført på startoppstillingen eller blant reservene i siste kamp.

Adorjan pådro seg gult kort mot San Marino, og han tar det med seg til Eliterunden til våren. To gule kort i kvalifiseringsspillet gir én kamps karantene.

Kilde: Uefa.com