Agger glad for tillit

Daniel Agger trives med å spille fast for Liverpool igjen, men innrømmer at skader og spill på venstrebacken var ødeleggende for moralen. Christian Poulsen mener midtstopperen er svært nyttig for Liverpool.

Daniel Agger ble benyttet ute på venstrebacken i begynnelsen av sesongen da Fabio Aurelio var skadet og Paul Konchesky ennå ikke hadde signert. Han figurerte ute til venstre i alle eller flere av Liverpools første seks ligakamper før en leggskade satte ham på sidelinjen i tre måneder. Han var tilbake i aksjon mot Bolton 1.nyttårsdag, og etter at Kenny Dalglish tok over har han vært fast på laget.
- Skader har vært årsaken til at jeg ikke har vært førstevalg de seneste seks månedene, uttaler Daniel Agger ifølge Press Association.

- Den første måneden eller to, da jeg var skadefri, spilte jeg venstreback. Jeg synes definitivt ikke det er min førsteprioritet å spille der.

- Etter det ble jeg skadet og måtte ta igjen hele tiden, og det var vanskelig. Nå er jeg endelig skadefri og spiller kamper. Det er bra for meg.

- Jeg har lært om kroppen min nå. Jeg har lært at den sliter fra til annen, så jeg må nyte tiden jeg tilbringer på banen og forsøke å gjøre alt jeg kan for laget.

- Men det er langt lettere å holde seg skadefri når jeg spiller regelmessig enn når jeg går inn og ut av laget.

Liverpool har fått bedre skikk på forsvarsspillet den seneste tiden, og har holdt buret rent i tre kamper på rad.
- Det letteste svaret er selvtillit og mentalitet for å jobbe for hverandre. Kenny kom inn på et vanskelig tidspunkt. Det er alltid vanskelig å komme inn når et lag sliter, men jeg synes vi har begynt å spile bedre.

- Han løftet definitivt laget. Han løftet lagånden, og vi må gi honnør til ham og Steve Clarke.

- Vi har nå disse seirene på rad, så selvtilliten vil øke. Forhåpentligvis vil vi fortsette slik i de neste kampene. Det er fortsatt en vei å gå, og derfor må vi ta en kamp av gangen, å ta tre poeng og se hvor det bringer oss.

Midtbanespiller Christian Poulsen mener at Daniel Agger blir en viktig spiller for laget resten av sesongen laget.
- Vi kjenner alle kvalitetene Daniel besitter. Han er en meget god spiller, uttaler Christian Poulsen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet han hadde problemer med skader på starten av sesongen, men jeg håper han kan være heldig og forbli skadefri nå.

- Han spiller bra for i oss i øyeblikket. Jeg er ganske sikker på at han vil være en viktig spiller for oss resten av sesongen.