Agger med Torres-kritikk

Daniel Agger karakteriserer det som uakseptabelt av Fernando Torres å forlate Liverpool til fordel for Chelsea. Han håper at Andy Carroll skal klare å fylle tomrommet som spanjolen etterlater seg. Ellers fryder stopperen seg over å være skadefri og i god form.

- Det er uakseptabelt å gå til en av Liverpools erkerivaler. Men jeg antar Liverpool fikk mye penger for ham. Jeg tror at alle på Melwood likte ham, og fortsatt liker ham. Han er en fin fyr, og vi ønsker ham alt godt i Chelsea, unntatt mot oss, siteres Agger av ESPN Soccernet.

- Hvorfor Torres spilte så svakt for oss denne sesongen? Det er et vanskelig spørsmål, er det ikke? Hvordan skal man forklare det. Se på laget. Vi spilte elendig. Vi var drittdårlige. Han var en del av laget. Når alt går bra, spiller han normalt sett langt bedre. Det er likedan for alle. Det er likedan også for meg, og Stevie Gerrard. Det er laget som presterer, og når det går bra er det fordi alle spillerne spiller bedre. Når vi spiller dårlig, er det fordi alle spiller dårlig.

- De største navnene har kanskje mer ansvar når laget sliter. Det er slik det bør være.

- Vi har nå et stort, stort hull i laget, som Andy Carroll skal fylle. Han har vist at han kan score mål og spille på toppnivå. Vi må vente til han blir skadefri. Forhåpentligvis blir Andy og Luis Suarez gode kjøp for oss, som vil hjelpe oss å nå våre mål.

Agger mener ellers at han selv ikke er langt unna toppformen nå, etter å ha lagt alle skadeplagene bak seg.

- Jeg har slitt med skader, men nå har jeg spilt flere kamper på rad og har begynt å få godfølelsen tilbake. Jeg har vært i England i fire år, og jeg vet det er tøft og krevende. Jeg skal ikke legge skjul på hvor irriterende det er å være skadet, men jeg må bare venne meg til at skader er en del av hverdagen og at jeg må gi alt når jeg er skadefri.