Agger savner flyt foran mål

Liverpool-stopper Daniel Agger forbanner Anfield-klubbens manglende hell foran mål. Nå håper dansken at trenden snart snur.

- Det er urovekkende at vi ikke scorer på sjansene vi skaper, men vi kan ikke gjøre annet enn å fortsette og skape muligheter. Til slutt kommer uttellingen, sier Agger til lokalavisen Liverpool Echo.

Boxing Day-oppgjøret mot Blackburn på Anfield ble en frustrerende affære, og bortekeeper Mark Bunn stod trolig sitt livs kamp mellom stengene. Daniel Agger etterlyser flyt foran motstanderens mål.

- Jeg synes vi har spilt bra i 90 prosent av kampene denne sesongen. Normalt sett har man litt flyt når man spiller godt, men vi mangler de siste detaljene foran motstanderens mål. Det er et problem vi må løse.

- Vi skapte mange sjanser mot Blackburn, men keeperen deres gjorde noen gode redninger. Han må få ros for det. Så lenge vi fortsetter å produsere sjanser, vil målene komme til slutt, fortsetter Liverpool-stopperen.

Dansken poengterer at det ikke bare er angrepsspillernes ansvar at målene har uteblitt denne sesongen.

- Alle må bidra med scoringer. Det kan sammenlignes med forsvarsspill - det er ikke bare forsvarsspillerne som forsvarer laget. Flere av oss hadde gode muligheter til å score mot Blackburn. Det gjelder ikke bare spissene.

Agger avviser samtidig at Liverpool gikk i undervurderingsfella mot tabelljumboen.

- Det handlet ikke om det. Vi vet at alle kamper i Premier League er vanskelige. Men man må score på sjansene for å vinne kamper.

Nå ser midtstopperen frem til oppgjøret mot Newcastle på fredag.

- Kampene kommer tett på denne tiden av året. Vi må se fremover og forberede oss på Newcastle-kampen, avslutter Agger.