Agger tilbake i trening

Dalglish bekrefter at Agger har begynt å trene igjen etter ribbeinsbruddet. Ikke fristet til å bruke Gerrard fra start selv om det står et Merseyside-derby for tur lørdag.

Daniel Agger pådro seg et ribbeinsbrudd mot Tottenham 18. september, men trente sammen med lagkameratene på Melwood i dag. Kenny Dalglish kunne også avsløre at Glen Johnson er nærmere et comback etter hamstringskaden.
- Daniel Agger er tilbake i trening i dag. Glen Johnson er også på vei. Alle andre har trent for fullt, uttalte Kenny Dalglish på sin pressekonferanse på Melwood.

Kenny Dalglish kom ikke med flere detaljer om de to forsvarsspillerne, men Liverpool Echo opplyste tidligere i dag at duoen ikke er aktuell for spill mot Everton.

Journalistene ville vite om Dalglish var fristet til å bruke Steven Gerrard fra start for første gang i 2011/12 når står et Merseyside-derby på programmet lørdag.
- Nei. Kampen er ikke det viktige, Steven Gerrard er viktigere. Som vi har sagt tidligere kommer vi til å håndtere Steven Gerrard så godt vi kan.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken