Agger tror på mange scoringer fra Suarez

Daniel Agger tror på en lys fremtid i Liverpool for Luis Suarez, som scoret i debuten mot Stoke. Tid for at andre tar steget opp og tar over etter Torres.

Luis Suarez scoret 2-0-målet i debuten mot Stoke, og nyervervelsen var det store samtaleemnet etter kampslutt.
- Vi trenger noen flere kamper, men jeg tror det er viktig for ham og laget å få scoringen så tidlig, sier Daniel Agger til Liverpool Echo.

- For spissene er det alltid viktig å score, og i hans første kamp var det definitivt viktig.

Suarez ble hentet for £22,8M fra Ajax denne uken, og han kom inn for Raul Meireles et stykke ut i andre omgang. Daniel Agger innrømmer at det var et slag å miste Fernando Torres, men tror at Luis Suarez vil finne veien til nettmaskene ofte.
- Det er en del av fotballen. Det er et stort tap å miste Fernando, men nå må noen nye spillere ta steget opp og ta over. Jeg tror det er én eller to som kan klare det.

- Jeg har ikke sett Suarez på trening ennå, men jeg er sikker på at han kan gi Liverpool mange scoringer. Det er det vi trenger.

- Ulike spillere har ulike stiller. Det er alltid det beste alternativet å ha to ulike spisser for å gi ulike alternativer til laget, så det er bra.

- Jeg er fornøyd med laget så vel som for ham (Suarez), ettersom vi trengte det målet. Det gjorde at alle kunne slappe av de siste 10-20 minuttene.

- Vi har satt i de seneste kampene når vi leder 1-0 at det alltid er vanskelig de siste 20 minuttene, så det var bra for oss.

Daniel Agger sier det er ny optimisme i Liverpool etter tre strake seirer.
- Vi er mye mer tilfredse nå. Når du vinner fotballkamper, blir du mye gladere. Men det er ikke enkelt. Du må beholde fokus og du må fortsette på samme måte. Vi må klatre litt høyere på tabellen.