Agger vant alt av dueller

Daniel Agger var uheldig som gjorde selvmål mot Newcastle i går kveld, men statistikken til Opta viser at dansken vant samtlige dueller han var involvert i mot geordiene.

Agger vant alt av dueller, både på bakken og i lufta. Liverpool vant faktisk hele 92,3% av hodeduellene i kampen. Andy Carroll, Jose Enrique, Martin Skrtel, Glen Johnson og Jay Spearing vant i likhet med Agger alle hodedueller de var involvert i.

Liverpool-spillerne sendte hele 35 innlegg inn i Newcastle-feltet, sammenlignet med Newcastles sju. Steven Gerrard la fire av disse, noe som forøvrig var samme antall som Stewart Downing og Charlie Adam. Craig Bellamy leverte imidlertid flest innlegg, med ni.

Bellamy utmerket seg også ved å score to ganger på bare to skudd. Stewart Downing hadde til sammenligning fire avslutningsforsøk, noe som var flest av Liverpool-spillerne.

Newcastle slo en pasning mer enn Liverpool i kampen. 485 mot 484. Men vertene var mer nøyaktige i pasningsspillet. 81% av de rødes pasninger fant en medspiller, mot 79,4% av gjestenes pasninger.

Newcastles Cheik Tiote slo flest pasninger av alle spillerne på banen, med 92. 85,9% av disse fant en medspiller. Newcastle-spilleren var også den spilleren som var borti ballen flest ganger, med 103 ballberøringer.

Steven Gerrard hadde 31 ballberøringer i løpet av den drøye halvtimen han var på banen. Det vil si en ballberøring per minutt!

Liverpool hadde sju cornere i kampen, mens Newcastle hadde ingen.

Newcastle-forsvarer Michael Williamson var den mest nøyaktige pasningsspilleren på banen. 91,8% av hans pasninger fant en medspiller.

Kilde: Liverpoolfc.tv