Aggers skade bekymrer Olsen

Danmarks landslagssjef, Morten Olsen, er bekymret for at Daniel Agger ikke kan spille EM-kvalifiseringskampen mot Norge den 26.mars på grunn av kneskaden han sliter med.

Agger har ikke spilt fotballkamp siden Sparta Praha-spissen Leonard Kweuke løp inn i kneet hans i 1-0 seieren på Anfield for tre uker siden. I Liverpool-leiren tror man imidlertid at midtstopperen vil være tilbake på banen i god tid før Danmarks kamp mot Norge.

- Akkurat nå må vi bare vente og se, men jeg må innrømme at Daniel Agger er tvilsom til Norge-kampen. Han har ikke spilt på en stund nå, etter kneskaden, og vi vet egentlig ikke om han er klar, og hvilken form han vil være i, uttalte Olsen til dansk presse i går.

- Det er frustrerende for Daniel, Liverpool og ikke minst for landslaget nå like før den avgjørende kampen mot Norge. Vi får bare vente og se hva som skjer, legger han til.

- Jeg har en avtale med Liverpools klubblege om en samtale en dag, men Daniel er helt klart ikke spilleklar ennå, og det er ekstremt bekymringsfullt, avslutter den danske landslagssjefen.