Akter å vinne tilbake plassen

Danny Wilson akter å vinne tilbake plassen sin på det skotske A-landslaget. Aller helst gjennom å spille seg til fast plass på Liverpools førstelag. Låneavtaler med Blackpool og Leeds ble aldri noe av.

Midtstopperen kom ikke med i den skotske A-landslagstroppen til EM-kvalifiseringskampene mot Liechtenstein og Spania. Landslagssjef Craig Levein skal ha oppgitt lite spilletid for Liverpool som forklaring på dette. Wilson har bare spilt en førstelagskamp for de røde denne sesongen, mot Exeter i Carling Cup.

19-åringen skal i stedet for A-landskamper spille for Skottland U21 mot Luxemburg i morgen kveld.

- Dersom jeg spilte fast på Liverpool ville jeg ha vært med i A-landslagstroppen. Men jeg har ikke fått spilt mye for Liverpools førstelag. Craig Levein har alltid vært fair, og inkluderte meg i A-landslagstroppen tidligere denne sesongen selv om jeg ikke spilte for Liverpools førstelag, uttaler Wilson til Daily Record.

- Manageren hadde ikke behøvd å ringe meg med en forklaring denne gangen, men viste hvilken mann han er ved å ringe likevel. Jeg er takknemlig for det, og har ingenting å klage på, legger han til.

- Det betyr ikke at jeg gir meg uten sverdslag. Om noe, så har dette gjort meg enda mer oppsatt på å komme tilbake i A-landslagstroppen. Jeg er heldig som får spille med U21, og jeg vil gi alt for U21-landslaget.

- Jeg er egentlig overrasket over at jeg har vært med i A-landslagstroppen tidligere denne sesongen, når man tar manglende spilletid for klubblaget i betraktning. Manageren har vært tro mot meg, men foran disse to kampene trengte han karer som spiller hver eneste uke. Dessverre er jeg ikke en av dem, men jeg er sikker på at de spillerne som er i troppen er kapable til å gjøre jobben.

Wilson avslører overfor Daily Record at potensielle låneoverganger til Blackpool og Leeds har falt i fisk denne høsten.

- Et par låneavtaler ble aldri noe av. Nå må jeg jobbe hardt og holde meg i form, for å være klar når jeg får spilletid.