Amoo scoret mot QPR

David Amoo kom inn som innbytter og utlignet mot QPR, og utsatte dermed vertenes opprykk til Premier League. Scoring også for Nathan Eccleston på en god dag for utlånsspillerne.

Den utlånte 20-åringen Amoo hadde vært ti minutter på banen da han etter 81 minutter knallet til fra hjørnet av straffefeltet, og ballen føk inn i hjørnet. En utmerket scoring som sørget for at det ble sterke 1-1 borte mot Queens Park Rangers for Hull.

QPR må dermed vente på bekreftet opprykk til Premier League, siden Dani Pacheco og Norwich med en sen scoring sørget for 3-2 hjemme mot Derby og Brad Jones og Daniel Ayala. Norwich er dermed fortsatt på direkte opprykksplass, et poeng foran Cardiff. Pacheco kom inn som innbytter etter 71 minutter, mens Jones og Ayala spilte hele kampen for Derby. Til tross for tapet har nå Derby sikret fornyet kontrakt i Championship.

Nathan Eccleston kom også på scoringslisten med en kontant avslutning fra 7-8 meter hjemme mot Rochdale. Det kjærkomne målet var kampens siste, etter en periode hvor både Charlton og Liverpools utlånte spiss har slitt.

Notts County mistet seieren hjemme mot Brentford etter en utligning mot seg på overtid. 1-1 gjør at kontrakten fortsatt ikke helt er sikret i League 1 for Notts County. Stephen Darby spilte hele kampen for vertene.