Ankelskade for Sterling

Det engelske fotballforbundet bekrefter at Raheem Sterling blir sendt hjem fra U17-EM i dag. En ankelskade er grunnen til at vingen er uaktuell for resten av mesterskapet.

Raheem Sterling meldte på Twitter i går kveld at han kom til å reise hjem fra U17-EM i dag. Nå bekreftes opplysningene av det engelske fotballforbundet.

- Raheem Sterling returnerer til sin klubb Liverpool i dag, etter at han pådro seg en ankelskade i fredagens kamp mot Danmark, skriver FA på sine offisielle nettsider.

Sterling ble byttet ut like før pause i fredagens kamp. Han pådro seg skaden da han strekte seg for å få kontroll over en pasning.

- Etter at han ble undersøkt av Englands medisinske stab i Serbia, konkluderte man i samråd med Liverpools medisinske stab med at spilleren ikke ville bli spilleklar til den siste gruppespillkampen, mot vertsnasjonen på mandag. Derfor returnerer han nå til sin klubb for ytterligere behandling, heter det i meldingen fra fotballforbundet.

Sterling spilte ikke i Englands kamp mot Frankrike, etter at at han sluttet seg til troppen i Serbia så sent som søndag for en uke siden. Nå er spilleren på vei tilbake til Liverpool, etter å ha satt seg på et fly fra Beograd tidlig søndag morgen.

- Vi takker Raheem for hans bidrag. Han har spilt en viktig rolle for oss denne sesongen gjennom hele EM-kvalifiseringen, uttaler England-trener John Peacock.

- Det var synd at det endte på denne måten, men mesterskapet vil ha vært en stor opplevelse for Raheem, og jeg er sikker på at han ønsker troppen lykke til i deres streben etter å kvalifisere seg for VM og semifinalen i EM, legger han til.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.