Aquilani legger press på Juve

Agenten til Alberto Aquilani tror hans spiller får en permanent overgang til Juventus, men det vil avhenge av at de stripete betaler en overgangsklausul på £13,7M før 30.juni. Roma også linket.

Alberto Aquilani er utlånt til Juventus fra Liverpool denne sesongen, og etter å ha spilt fast for storklubben fra Toroni denne sesongen er han nå også inne i den italienske landslagstroppen. Hans agent Franco Zavala arbeider nå hardt for å sikre fremtiden til sin klient fra og med neste sesong, og ønsker at Juve skal benytte seg av en overgangsklausul på £13,7M for å sikre seg midtbanespilleren. Spillerens tidligere klubb Roma blir også linket til den lille prinsen, men Juventus kan sikre seg spilleren hvis de betaler Liverpool innen 30. juni.

- Det ble gjort en avtale sist sommer om at Juventus må betale £13,7M (16 millioner euro) innen 30.juni. Det er sluttdatoen, alt er ordnet i forhold til det, sier Zavala til den italienske radiostasjonen Mana Mana.

- Det er mulig at de vil prøve å prute på prisen, men Juventus vil bare tape på det, hevder agenten videre. – Hva som er blitt avtalt gir ikke grunnlag for ytterligere forhandlinger.

- Han (Aquilani) ønsker å bli hos Juventus, jeg tror ikke det er noen hindringer i forhold til dette. Aquilani er en spiller å stole på. Juventus har førsteretten.

- Jeg tror ikke det vil være mulig, men i fotball kan man aldri si aldri, kommenterer Franco Zavali om en mulig interesse fra Roma. – Jeg tror ikke Aquilani vil reise fra Torino.