Aston Villa res - Liverpool res 3-1

Liverpools reservelag tapte i kveld 3-1 borte mot Aston Villa, og klarte dermed ikke å dra nytte av at serieleder Blackburn også tapte. Toni Silva scoret gjestenes reduseringsmål.

Aston Villa: Marshall, Herd, Baker, Clark, Deeney, Berry, Bradley, Salifou, Gardner (Lampkin 86), Albrighton (Graham 90), Forrester.
Innbyttere: Watkins, Barton, Melvin.

Liverpool:
Hansen, Mendy, Irwin, Regan, Wisdom, Shelvey (Thomas 56), Silva, Roberts, Ngog, Suso, Ince.
Innbyttere: Cooper, Chamberlain, King, Køhlert.

Aston Villa stiller med et sterkt lag på Villa Park i kveld. Karer som Marc Albrighton og Ciaran Clark en rekke førstelagskamper denne sesongen. Michael Bradley, Chris Herd og Nathan Baker har også fått prøve seg på Villas førstelag. Villa har tapt sine fire siste reservelagskamper, og ligger nå bak Arsenal, West Ham og Chelsea i tittelkampen i Southern Group.

Liverpol håper å ta igjen serieleder Blackburn Rovers i toppen av Northern Grup B. Skal de klare det, bør den første seieren under ledelse av Pep Segura komme i kveld. Til å hjelpe seg med det får han David N'Gog og Jonjo Shelvey, som begge har flere kamper for A-laget denne sesongen. Shelvey har ikke spilt kamp siden han var innbytter for førstelaget mot Stoke den 2.februar, grunnet en kneskade som man først trodde ville holde midtbanespilleren ute resten av sesongen.

1.min: Liverpool i helrødt tar avspark på villa Park.

1.min: Kjempesjanse for Liverpool når N'Gog kommer seg fri etter 35 sekunder, og legger inn til Tom Ince. Marshall får såvidt en fot på Ince sin avslutning fra kloss hold, og Liverpool får corner. Den blir resultatløs.

3.min: Regan må gi corner i duell med Albrighton. På denne heades det over av vertene.

7.min: Forrester slår inn et hardt og farlig innlegg fra venstre, men Hansen er nede og redder fint.

9.min: Shelvey med et skudd fra 17 meters hold, som Villas keeper må gi en liten retur på.

10.min: Tom Ince kommer alene med keeper, men klarer ikke å overliste Marshall. Svak avslutning av Ince, som burde ha gitt Liverpool ledelsen der.

10.min: Villa går rett i angrep, og Albrighton skyter utenfor fra langt hold.

12.min: N'Gog ligger nede etter å ha fått en smell i hodet. Kommer seg etter hvert på beina igjen.

16.min: Salifou med et volleyforsøk fra distanse, som går over.

17.min: Salifou med et langskudd som går via Roberts og til corner.

22.min: Irwin finner N'Gog inne i feltet med en fin pasning, og franskmannen vinner en corner. På hjørnesparket dømmes det frispark mot Regan for dytting.

26.min: Irwin finner N'Gog. Franskmannen skyter en drøy meter utenfor høyre kryss fra 16 meters hold.

28.min: Gardner finner Forrester. Sistnevnte snurrer rundt med Liverpool-forsvaret før han smeller et skudd i tverrliggeren og over fra 8-9 meters hold. Hjemmelagets klart beste mulighet så langt i kampen.

30.min: Albrighton utfordrer Liverpool-forsvaret og legger et godt innlegg fra venstre. Heldigvis litt for høyt for Forrester.

31.min: 1-0 ALBRIGHTON. Forrester med et strålende innlegg fra venstre til en umarkert Albrighton på bakre stolpe. Sistnevnte setter ballen kontant i mål på volley fra 6-7 meters hold.

34.min: Albrighton med et nytt farlig innlegg fra venstre, men heldigvis når ingen Villa-spillere frem til ballen.

34.min: Suso og Silva kombinerer fint, men portugiserens innlegg til Ince er alt for upresist.

36.min: Wisdom stusser et frispark til corner for Villa. Hansen bokser Forresters hjørnespark ut til innkast.

37.min: Albrighton avslutter fra hjørnet av 16-meteren. Ballen lander på nettaket like over krysset.

38.min: Baker stanger Suso i bakhodet. Spanjolen er omtåket. Liverpool får frispark midt på banen.

42.min: Dommeren mener Wisdom drar ned Forrester på vei inn i feltet. Straffe til vertene. Muligens strengt idømt. Forrester går veldig lett i bakken, og kan mistenkes for skuespill.

42.min: 2-0 GARDNER. Martin Hansen går feil vei på Gary Gardners gode straffespark.

45.min: To minutter lagt til.

Liverpool startet lovende, og Tom Ince burde strengt tatt ha gitt gjestene en tomålsledelse før stadionuret hadde passert ti minutter. Svakt av Ince å ikke score på to så store sjanser. Etter hvert våknet Villa, og var det klart beste laget den siste halvtimen av omgangen. Angrepstrioen Forrester, Gardner og Albrighton terroriserte til tider Liverpool-forsvaret, og det er ikke noe å si på at hjemmelaget leder 2-0 til pause.

2.omgang:
46.min: Hjemmelaget sparker i gang andre omgang.

46.min: Forrester kommer gjennom, men avblåses for offside.

47.min: N'Gog kolliderer med Baker, og halter etterpå.

48.min: Silva utfordrer Villa-forsvaret og vinner et frispark ute til høyre.

49.min: Shelvey forsøker seg på en overraskende vri på frisparket, når han skyter direkte. Keeper er våken.

51.min: 3-0 GARDNER. Fint angrep av Villa, som avsluttes med at Albrighton finner Gardner på bakre stolpe. Sistnevnte header elegant ballen inn i bortre hjørne.

53.min: Ince går ned i feltet, og vil ha straffe. Dommeren vinker spillet videre.

54.min: Shelvey er uheldig når han kommer til dødlinja, og linjemannen mener at ballen har vært ute før han får lagt inn. Tvilsom avgjørelse.

56.min: Jonjo Shelvey forlater banen. Conor Thomas kommer inn.

57.min: 3-1 SILVA. Fantastisk redusering av Toni Silva. Portugiseren tråkler seg inn i feltet, og setter ballen lavt i mål med tåa på elegant vis.

60.min: Suso og Silva lykkes nesten med å kombinere seg gjennom Villa-forsvaret.

64.min: Silva skaper igjen hodebry for Villa-forsvaret med noen fantastiske vendinger, og får en corner. Susos corner stusses langt utenfor av N'Gog.

65.min: N'Gog får en avslutningsmulighet inne i feltet, men skuddet går rett i en Villa-forsvarer. Vertene forsøker en raskt kontring, mend Liverpools midtforsvar løser oppgaven bra.

67.min: Silva får nok en gang lagt inn fra høyre, men finner ingen røde i feltet. Silva blir skadet, og halter etter situasjonen.

67.min: Suso og Ince nær ved å kombinere seg gjennom Villas midtforsvar.

69.min: Albrighton med nok et godt innlegg i retning Gardner. Mendy får gitt til corner.

70.min: Herd header Forresters corner langt utenfor.

71.min: Herd stempler Ince med vilje etter en duell. Dommeren er godt plassert, men kan umulig ha sett hva som skjedde. Ince må ha behandling.

72.min: Irwin lager frispark like utenfor hjørnet av 16-meteren. Ince er tilbake på banen.

74.min: Silva header like over på et godt innlegg fra Irwin.

78.min: Mendy setter et innlegg i treverket. Det innlegget var ikke langt unna å gå rett i mål.

78.min: Ince vinner et frispark nede ved dødlinja.

78.min: Suso slår frisparket ut til 16-meter. Ince tar ryggsekken på og skyter et par meter over.

82.min: Herd forserer fremover, og avslutter høyt, høyt over fra distanse.

83.min: Suso finner N'Gog med et godt innlegg, men Herd er våken og får ballen unna.

85.min: Thomas finner Silva ute på kanten, men portugiseren finner ingen røde med sitt innlegg.

86.min: Vertene gjør et bytte. Lampkin inn for Gardner.

88.min: Toni Silva blir lagt ned like utenfor 16-meteren. Frispark til Liverpool. Susos frispark treffer muren og går over. Corner.

89.min: Susos corner finner en helt umarkert Matty Regan på bakre stolpe. Svak avslutning av Regan, som header i bakken og langt utenfor.

90.min: Albrighton går ut. Graham kommer inn.

91.min: Suso med et skuddforsøk fra 18 meter som går drøye meteren utenfor venstre kryss.

92.min: Ince på et vakkert raid, og forer Silva ute på vingen. Portugiserens innlegg er imidlertid svakt.

Liverpool klarte ikke å benytte muligheten til å knappe inn på serieleder Blackburn, etter at Ewood Park-klubben tapte tidligere i dag. Aston Villa ble nemlig et nummer for store i kveldens kamp, selv om andre omgang ble mer positiv fra de rødes side. Når Villa økte til 3-0 like etter sidebytte, trodde man at de unge Liverpool-spillerne ville gi opp. Men det motsatte skjedde. De tok seg sammen, og var det førende laget i store deler av annen omgang. Men det ble med den ene scoringen, et vakkert mål av Toni Silva, som vi mener var Liverpools beste spiller i denne kampen. En som ikke hadde noen god dag på jobben, og som umulig kan være nærmere en plass i Kenny Dalglish sin startellever etter denne kampen, er David N'Gog. Jonjo Shelvey fikk nesten en time på banen i sitt comeback etter den alvorlige kneskaden. Midtbanespilleren virket rusten.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.