Atletico med bud på Coates

Atletico Madrid skal ha lagt inn et bud på Sebastian Coates, men spilleren selv ønsker å spille for Liverpool FC. Oppdatert: Nacional skal ha avslått budet.

Rory Smith i Daily Telegraph hevder at Atletico Madrid nå har lagt inn et bud på £9 millioner for Sebastian Coates. Budet Liverpool skal ha fått akseptert skal være rett i underkant av £7 millioner.

Den spanske hovedstadsklubben er i ferd med å selge Coates sin landsmann Diego Forlán til Inter, men har fra før uruguyanerene Diego Godin og Leandro Cabrera i stallen. Coates selv ønsker seg dog til Liverpool FC, og skal i dag være på plass på Merseyside.

Nacional avventet å akseptere budet fra Liverpool i håp om at Manchester City ville melde seg på slik at det ble budkrig om 20-åringen, og skal i følge Smith nå diskutere budet fra Atletico Madrid.

Oppdatert: Nacional skal ha avslått budet fra Atletico Madrid, selv om det var høyere enn budet fra Liverpool. Grunnen til dette er at spilleren selv ønsker seg til Liverpool. Dette melder journalisten Martin Charquero på Twitter.