Aurelio håper å bidra

Fabio Aurelio håper å holde seg skadefri ut sesongen, for å kunne bidra til at Liverpool kvalifiserer seg for Europa League igjen.

Skader har ført til at brasilianeren kun har vært involvert i 12 ligakamper denne sesongen. Mot Manchester City var han tilbake og spilte 90 minutter.

- Jeg føler at jeg er i grei form nå. Mot Manchester City spilte jeg 90 minutter for første gang på et par måneder, og det føltes veldig godt. Dessverre har vi flere spillere som ikke er tilgjengelige, så jeg prøver å jobbe så hardt som jeg kan for å holde meg selv i form og skadefri, i håp om at jeg kan spille venstreback resten av sesongen, sier Aurelio til Liverpoolfc.tv.

Forsvarsspilleren er optimistisk foran dagens møte med Arsenal, selv om Liverpool aldri har vunnet på Emirates Stadium.

- Jeg tror vi kan gå til kampen med selvtillit på grunn av våre resultater mot de store lagene denne sesongen og det faktum at vi vant på Stamford Bridge. Vi har spilt meget godt mot de store lagene, spesielt etter at Kenny kom til klubben.

- Vi oppnådde et meget godt resultat mandag kveld, og det ga laget mye selvtillit. Folk likte det resultatet, og nå er tanken at vi skal fortsette å jobbe på samme måte også mot Arsenal. Klarer vi å spille på samme nivå, med samme intensitet, og holde sammen som vi gjorde mot City, har vi en god sjanse til å få et godt resultat.

- Tottenham har fortsatt kontroll på femteplassen, men etter vår prestasjon mandag kveld har vi tro på at vi kan ta de igjen. Det er vår ambisjon, avslutter 31-åringen.