Aurelio kan rekke City-kampen

Liverpool sliter med mange skader på forsvarsspillere, og spesielt prekær er venstreback-situasjonen. Nå synes det heldigvis som om Fabio Aurelio vil være tilgjengelig for spill igjen mot Manchester City.

Liverpool Echo tror i alle fall at Aurelio vil være tilgjengelig for spill igjen når Liverpool er vertskap for Manchester City mandag kveld. Brasilianeren har vært ute en måned etter hamstringskaden han pådro seg mot Manchester United.

Aurelio har, nær sagt som vanlig, slitt med en rekke skader også denne sesongen, og har bare startet 10 kamper for de røde etter at han re-signerte for klubben sist sommer. I tillegg har det blitt åtte innhopp fra innbytterbenken.

Liverpool må sannsynligvis klare seg uten forsvarsspillerne Martin Kelly, Glen Johnson og Daniel Agger mot City. De to sistnevnte pådro seg skader i første omgang mot West Bromwich på The Hawthorns, og det har fortsatt ikke kommet noen opplysninger om hvor lenge duoen må påregne å være på sidelinja. I tillegg venter man i spenning på siste nytt om Steven Gerrards lyskeskade, etter tilbakeslaget han fikk på trening fredag.