Aurelio tror Surarez og Carroll vil finne tonen

Fabio Aurelio er sikker på at Luis Suarez vil fungere gått i spann med Andy Carroll så snart sistnevnte er tilbake på fotballbanen etter sin lårskade.

Carroll var tilbake i trening både med og uten ball på fredag, men det vil fortsatt gå noen uker før han kan spille kamp.

- Luis startet en kamp for første gang for Liverpool i helgen, og spilte en stor kamp. Han virket veldig skarp og farlig på topp. Det er viktig å ha en slik spillertype for oss, sier Fabio Aurelio til Liverpool Echo.

- Folk ser frem til at Andy Carroll skal spille sammen med Luis på topp. Andy er også god med ballen, og han vil kunne holde på ballen slik at vi får vårt mannskap nærmere motstanderens mål. Han vil forme et veldig viktig partnerskap med Suarez. De er ulike spillere som jeg er sikker på vil fungere godt sammen, legger brasilianeren til.

Aurelio er i likhet med alle andre røde, skuffet over 1-1 mot Wigan i helgen.

- Selvsagt er vi skuffet. Når jeg ser tilbake på første omgang, så ble vi mye bedre etter at vi gjorde mål. Pasningsspillet fungerte bra, bevegelsene var gode og vi skapte rom. Vi gjorde det bra.

- Laget virket også trygt defensivt. Vi prøvde å forandre litt på ting i annen omgang. Tanken var å gi dem mindre tid med ballen, og presse dem hardere. Men vi klarte aldri å skape så mange sjanser som vi gjorde i første omgang.

- Etter utligningsmålet skapte vi nok sjanser til å score flere mål, men det var ikke vår dag. Vi syntes deres scoring var offside.

- Vi må være fornøyd med innsatsen til samtlige spillere, og spillet som laget leverte var solid. Vi forbedrer oss litt om senn. Selv om dette resultatet ikke ble som forventet, må vi likevel se fremover.