Avisene spekulerer

Det nærmer seg januar, og avisene i England har begynt å spekulere i spillerkjøp og hvor mye penger en har til rådighet.

Den neste måneden kommer avisene til å være fulle av spekulasjoner, og det kommer til å gå varmt på sosiale medier som Twitter. Overgangsvinduet åpnes 1. januar, og The Guardian og The Times har allerede kommet med sin liste over hvilke spillere de ulike klubbene vil forsøke å hente, og hvor mye penger som er til rådighet.

The Times tror Liverpool vil gå for en angriper, og nevner navn som Darren Bent, Luuk de Jong og Junior Hoilett. De tror Brad Jones kan komme til å forlate klubben, mens Jon Flanagan muligens kan bli sendt på utlån for å få førstelagserfaring.

De tror Kenny Dalglish vil ha £22 millioner tilgjengelig, som kommer fra £12 millioner i salg av Raul Meireles og en ekstra £10 millioner fra lommene til eierne.

The Guardian sier Liverpool definitivt vil trenge en spiss. Med en mulig lang karantene på Luis Suarez og et lag som har slitt med å få ballen i mål tror de at Liverpool vil handle. De nevner også den påståtte interessen for Darren Bent.

De tror også at John W. Henry igjen vil åpne pengesekken, etter å ha gjort det i de to siste overgangsvinduene. En mulig erstatter for langtidsskadde Lucas Leiva er også tema, hvor navn som Swansea sin Joe Allen og Fiorentina sin Riccardo Montelivo blir nevnt.