Ayre svarer på billettspørsmål

Chief executive Ian Ayre har svart på en henvendelse fra Spirit of Shankly vedrørende billettpriser og omlegging av billettsalg. Aston Villa: bilde av Stewart Downing er falskt.

Spirit of Shankly har lagt ut et møtereferat fra en samtale med Liverpools daglige leder, Ian Ayre. Temaene som ble tatt opp var en nye supporterkomitéen og omleggingene på billettkontoret, hvor billettprisene igjen har steget i sommer til tross for et par svake sesonger på rad.

- Det å sette billettprisene er alltid et følsomt tema. Som UEFA har gjort klart, er det snart slutt på tiden hvor rike onkler kan skrive ut sjekker, så vi må sørge for at vi er en veldrevet klubb som kan konkurrere, og generere penger. I en fotballklubb genereres penger gjennom media, kampdag og det kommersielle. For Liverpool er kampdagpotten mindre fordi vi ikke har like stor stadionkapasitet som de andre - men samtidig ligger vi på samme prisnivå, heller enn å sette opp prisene for å kunne kompensere for det lavere tilskuertallet.

- Vi øker antallet sesongbilletter i sommer, men selv om etterspørselen for sesongbilletter er stor må vi hindre at det blir en "lock out", som gjør at kun de samme folkene slipper inn hver uke. De plassene der det ikke er sesongbilletter gir de største sjansene for å sørge for at så mange som mulig av våre millioner av fans på verdensbasis får en mulighet til å se laget spille.

Hele intervjuet (på engelsk), kan leses her.

Aston Villa hevder bildet er falskt
I dag dukket det opp et bilde av Andy Carroll fra hans ferie i sydligere strøk. Sammen med han sto linkede Stewart Downing og holdt et Liverpool-skjerf. Nå går Aston Villa offisielt ut og sier at bildet er manipulert.

"Brian Doogan, vår mediasjef, har pratet med Stewart Downing som kunne bekrefte at bildet som sirkulerer av han på internett er forfalsket," melder Aston Villa på sin offisielle twitterside.

Bildet kan ses her.