Barrett tror Reina blir i LFC

Velinformerte Tony Barrett i The Times skriver i kveld at planene FSG har for Liverpool FC kan være såpass overbevisende at Jose Reina blir i klubben. Barrett navngir seks spillere som er på Liverpools liste over transfermål.

Journalisten hevder at Liverpool-ledelsen begynner å bli sikrere og sikrere på at de skal klare å beholde Pepe Reina, og at spanjolen vil takke nei til rivaliserende klubber på frierføtter.

Keeperen har fortsatt fem år igjen av den kontrakten han signerte for ett år siden. Reina har imidlertid gjort det klart at han ønsker at hans egne ambisjoner blir matchet av klubben, og det har de siste månedene hersket tvil rundt målvaktens fremtid på Anfield.

Barrett skriver imidlertid i en artikkel i The Times nå i kveld at frykten for at Reina skal forsvinne er avtakende, etter at FSG viste handlekraft ved å ansette Kenny Dalglish og forsterke laget i januar.

Arsenal forsøkte å kjøpe Reina i fjor sommer, og det var ventet at både Arsenal og Atletico Madrid ville forsøke seg med fremstøt mot keeperen nå til sommeren. Men ifølge Barrett har Reina blitt mer og mer fornøyd med retningen Liverpool FC har tatt under FSG og Dalglish.

Barrett skriver videre at FSG akter å bidra til at laget blir styrket også i det kommende transfervinduet, og flere transfermål skal være identifisert. Spillere som Liverpool vurderer skal være Aston Villa-duoen Ashley Young og Stewart Downing, Blackpools Charlie Adam, Boltons Gary Cahill, Wolverhamptons Matthew Jarvis, samt Paris Saint-Germain midtstopper Mamadou Sakho.