Beardo: - Det ligner sommeren 1987

Peter Beardsley føler et snev at deja vu når han ser hva Kenny Dalglish har fått til med Liverpool siden januar. Han sammenligner med hva som skjedde før storsesongen 1987/88.

Peter Beardsley er imponert over hvordan Kenny Dalglish har fått Liverpool på rett spor etter en svak høstsesong under Roy Hodgson. Den tidligere Liverpool.spissen sammenligner med hendelser foran 1987/88-sesongen da Liverpool hentet hjem ligatrofeet på overbevisende måte. Den gang solgte Dalglish Ian Rush, men hentet inn Peter Beardsley og John Barnes. Beardsley føler at Dalglish kan være ferd med å gjøre noe av det samme etter at Fernando Torres har blitt ersyattet med Andy Carroll og Luis Suarez.
- Når du mister en stjerne som Rushie, blir ned mye negativitet fordi han var et ikon, og ikke glem at Kenny nærmet seg slutten av sin spillerkarriere på den tiden, sier Peter Beardsley til Daily Express.

- Heldigvis passet jeg, Aldo (Aldridge) og Barnsey perfekt sammen. Jeg kjente Barnsey fra England, men Aldo var fremragende for oss. Han ønsket bare å ligge i feltet. Vi visste at dersom vi fikk ballen inn til ham, kom han til å score mål.

- Det var en flott tid å spille for Liverpool, så spennende, og jeg har flotte minner. Det virker som Liverpool har gjort det bra igjen fordi de har fått to meget gode spillere i Andy og Luis Suarez.

- Du har følelsen at Liverpool er på vei opp igjen, 100 prosent. Det er fart på klubben igjen. Eierne virker klare til å bruke penger. Ingen manager lykkes med alle signeringene, men Kenny kjenner spillerne sine. Han er Gud på Merseyside, i den røde halvdelen i hvert fall. Kenny er opprømt og har lidenskap for spillet. Man kan se det når Liverpool scorer mål.

- Folk har sagt at han har vært utenfor spillet for lenge, men med innsikt og entusiasme har han bestått testen.

Peter Beardsley er for tiden trener i Newcastle, og kjenner godt til Andy Carroll.
-  Andy er kapabel til alt. Han hadde en mulighet til å gå til Liverpool. Han bestemte seg for at han ønsket å gjøre det. Jeg hadde det samme valget.

- Min overgangssum var rekord på den tiden, og det var det også med Andy. Jeg er henrykt over at han scoret to mål mot Manchester City

- I min tid med ham var han førsteklasses og aldri et problem. Han vet hva han må gjøre. Det har vært et par ting siden den gang, men han er en god fyr, og Liverpool-fansen vil helt sikkert like ham.

- Det tok meg en stund for å komme i gang på Anfield, men fansen respekterte meg for den innsatsen jeg la ned. De vil like Andy for det også, så vel som scoringene hans.

- Han kommer til å score mange mål, men vil underbygge dem med flott innstilling og arbeidsinnsats.