Bekrefter interesse for Suarez og Young

Damien Comolli opplyser at de røde er interesssert i både Luis Suarez og Ashley Young. Usikkert om duoen er tilgjengelig i januar. Avviser at det er krise i Liverpool.

Liverpool blir satt i forbindelse med både Ajax-spissen Luis Suarez og Aston Villas kantspiller Ashley Young. Sportsdirektør Damien Comolli er imidlertid usikker på om spillerne blir tilgjengelige i januar.
- Vi ser primært etter en offensiv spiller fordi laget mangler hurtighet, uttaler Damien Comolli til fransk Canal+ Sport.

-  Når det gjelder Suarez, er det ingen dialog med Ajax, men han er en av spillerne vi er interessert i. Om han vil bli tilgjengelig i januar? Det er en annen sak.

- Angående Young, så er han interessant for oss dersom han er tilgjengelig. Jeg tror imidlertid ikke at det er tilfelle.

Sportsdirektøren avviser at det er aktuelt å hente Dimitri Payet fra St. Etienne.
- Da jeg forlot ASSE, ga jeg mitt ord til (hovedtrener) Christophe Galtier at jeg ikke skulle komme med henvendelser på spillere i St. Etienne.

Liverpool har hatt en svak ligasesong, og det spøker med å kvalifisere seg for spill i Europa neste sesong. Kun de fem beste lagene i Premier League er garantert plass i en av e-cupene. De to øvrige plassene avhenger av utfallet i cupene.
- Det er ingen krise. Jeg ser ting fra innsiden, men jeg har ikke den følelsen.

- Ja, det er et problem med lagets selvtillit. Vi så det mot Wolverhampton. Fra det øyeblikk vi slapp inn et mål var det ikke mye innsats på å iscenesette et comeback.

- Torres og Gerrard er på nøyaktig det samme fysiske nivået som det de var året de havnet på andre plass (2009).