Bekreftet: Agger ferdig for sesongen

Dalglish opplyser at Agger mister resten av sesongen. Johnson og Kelly blir ute i tre til fire uker. Mer info om Gerrard i slutten av uken. Aurelio i trening igjen.

Kenny Dalglish bekrefter at Daniel Agger ikke kommer til å spille mer denne sesongen. Midtstopperen måtte ut med en kneskade mot West Bromwich og er satt ut av spill i minst to måneder. Glen Johnson må også regne med noen uker på sidelinjen med en hamstringsstrekk. Liverpool vet fortsatt ikke omfanget av problemet som holdt Steven Gerrard utenfor kampen på The Hawthorns.
- Daniel har problem med en sene på baksiden av kneet. Han kommer ikke til å bli involvert mer denne sesongen. Han vil bli ute i et par måneder før han kan begynne å trene igjen, uttaler Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Glen Johnson har et hamstringproblem, noe som vanligvis vil være tre eller fire uker, og det er det samme for Martin Kelly.

- Vi vil få vite om Steven i slutten av uken. Han vil bli undersøkt, og vi får se hvordan situasjone er.

- Det er skuffende for spillerne fordi de ønsker å spille hver kamp. Vi går mot slutten av sesongen, men dersom du er skadet, så er du skadet.

- Vi føler med dem, men de viktigste personene i fotballklubben er de som er skadefrie og i stand til å spille. Vi må greie oss med dem vi har.

- Fabio Aurelio og Jonjo Shelvey trener igjen, mens David Ngog fikk en kamp for reservene på mandag. Vi har mistet noen, men vi har fått noen tilbake.

Engelsk presse skriver at ungguttene Jack Robinson og John Flanagen er hentet opp til førstelaget grunnet alle skadene på forsvarsspillere, men det spørs hvor aktuell duoen foreløpig er i og med at begge sto over reservelagskampen på mandag grunnet skader.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken