Bellamy nærmer seg

Craig Bellamy er nærmere en overgang til Liverpool, etter at Manchester City skal være villig å betale han ut av kontrakten hans på Eastlands.

Craig Bellamy er Liverpools førstevalg når troppen skal styrkes. Angriperen vil tilføre Liverpool verdifull fart og aggresjon på topp. David N'Gog er på vei til Bolton Wanderers på en permanent overgang, som det i følge troverdige journalister kun er et tidsspørsmål om før er i orden, og Kenny Dalglish skal ha siktet seg ut rutinerte Craig Bellamy som spissen han vil forsterke laget med.

Bellamy spilte en sesong i Liverpool, der han fikk 27 kamper og scoret syv mål. Han ble solgt da de røde hentet inn Fernando Torres sommeren 2007, men har Liverpool som sin favorittklubb og i tillegg til Cardiff City er det kun den klubben han ønsker å spille for i England - noe som har gjort det komplisert for Roberto Mancini som ønsker å kvitte seg med han. Waliseren skal nå være fristet av et comeback til Premier League i følge walisiske aviser.

Journalisten Oliver Kay uttalte i går at han var i tvil om en overgang kunne komme i orden, da Manchester City anså Liverpool som en større rival enn Tottenham Hotspur denne sesongen. Harry Redknapp fikk i fjor avslag da han forsøkte å sikre seg spilleren, da de ikke ville styrke en av sine rivaler. 32-åringen er helt fryst ut på Eastlands, og Roberto Mancini skal være veldig interessert i å kvitte seg med spilleren han overhode ikke kommer overens med. Liverpool skal ikke være interessert i å betale et overgangsbeløp for spilleren, men ta han i mot på lån eller permanent med å overta lønningene hans. I følge rapporter skal han nå tjene £95,000 i uken.

I kveld skriver Darren Anderson i The Mirror at City nå er forberedt på å betale ut de to siste årene av Bellamy sin kontrakt, og la han prate med Liverpool. Dermed kan det se ut til at waliseren vil returnere til Merseyside 4 år etter han forlot klubben til fordel for West Ham.