Bijev tilbake fra ankelskade

Utlånte Villyan Bijev (i midten på bildet) var tilbake fra ankelskade da 2.laget til Fortuna Düsseldorf spilte uavgjort. Tre poeng til både Peter Gulacsi og Joe Cole.

Villyan Bijev ble hentet til Liverpool fra California Odessey i juli. Amerikaneren, med bulgarske aner, ble umiddelbart lånt ut til Fortuna Düsseldorf for hele inneværende sesong. Spissen debuterte for klubbens 2.lag i Regionalliga West (nivå) 10. september, og har nettet to mål på tre kamper før han pådro seg en ankelskade i slutten av september. 19-åringen var tilbake i aksjon for 2.laget i 1-1-kampen mot Borussia Moenchengladbach II i dag. Han spilte den første timen.

Peter Gulacsi fortsetter å vokte buret for Hull. Denne uken har sisteskansen spilt to kamper. På tirsdag ble det 1-2-tap mot Championship-leder Southampton på St. Mary’s Stadium. I dag beseiret «The Tigers» Leicester 2-1 hjemme. Tidligere Liverpool-spiller Paul Konchesky utlignet for «The Foxes» like før pause, mens Robert Koren satte inn seiersmålet i det 88. minutt. Hull ligger på 8.plass, kun to poeng unna play-off.

Lille beseiret Ajaccio 3-2 borte i Ligue 1. Joe Cole ble erstattet av matchvinner Eden Hazard i det 56. minutt. Alberto Aquilani var på banen i samtlige minutter da AC Milan i går vant 2-0 i Genoa.

Dani Pacheco satt på benken for Rayo Vallecano i 0-4-tapet mot Barcelona i midtuken. I morgen venter Madrid-derby mot Atlético.

Rochdale og Bury ble slått ut i 1. runde av FA-cupen, så det er derfor spillefri for Stephen Darby og David Amoo denne helgen.