Blackburn res - Liverpool res 0-0

Liverpools reservelag spilte i kveld 0-0 mot Blackburn på bortebane. Vertene hadde de største sjansene før pause, men gjestene kunne ha avgjort det hele i hektiske sluttminutter.

Blackburn har gjort en forandring i forhold til det laget de stilte med da de tapte 2-0 for Sunderland på bortebane i sin forrige kamp. Endringen er gjort i midtforsvaret, der Matthew Pearson har kommet inn for Grant Hanley. Sistnevnte er på landslagsoppdrag med Skottland.

Blackburns lag: Jake Kean, Bruno Ribeiro, Adam Henley, Amine Ringanzi, Matthew Pearson, Miles Anderson, Nick Blackman, Daryll Goulon, Jordan Slew, Robbie Cotton (Tom Hitchcock 80), Josh Morris.
Reserver: Matthew Urwin, Anthony O'Connor, James Bowles, Jackson Ramm.

Liverpools lag: Tyrell Belford, Emmanuel Mendy, Brad Smith, Stephen Sama, Andre Wisdom, Conor Coady, Raheem Sterling, Michael Roberts, Adam Morgan, Suso, Michael Ngoo.
Reserver: Matty McGiveron, Jamie Stephens, Craig Roddan, Jack Dunn, Marc Pelosi.

Japansk dommer i kveld, som ledd i et internasjonalt dommerutvekslingsprogram.

1.omgang:
1.min: Liverpool tar avspark.

2.min: Sterling på et raid i midten, men angrepet renner ut i sanden.

3.min: Fint fremspill av Sterling, og Ngoo skaffer Liverpool en corner.

4.min: Et Suso-skudd treffer en Blackburn-spiller. Ny corner til Liverpool.

5.min: Suso vinner Liverpools tredje corner på tre minutter. Ingen av de blir blir omsatt i tellende resultat.

6.min: Blackburn får sin første corner. Smith og Morgan får headet unna.

12.min: Kampens første store sjanse til vertene, når Cotton setter ballen like over høyre kryss på et innlegg fra venstre.

14.min: Blackburn med en ny god mulighet, når et lavt skudd smyger seg utenfor høyre stolpe.

14.min: Ngoo legger på tvers i feltet. Ingen røde der, men corner til gjestene.

15.min: Enda en corner for Liverpool, og nok en gang av det svake slaget.

18.min: Morris får seg en smell i en duell med Mendy. Blackburn-angriperen blør neseblod.

20.min: Mendy må gi en corner. Franskmanen er også spilleren som header hjørnesparket unna.

22.min: Goulon trikser seg på tvers utenfor 16-meteren og fyrer av et lavt skudd som går en meter utenfor Belfords høyre stolpe. Liverpool-keeperen har full kontroll på skuddet.

24.min: Coady med et nydelig fremspill til Morgan. Blackburn-keeper Kean kommer ut. Morgan prøver å lobbe, men Kean får avverget.

26.min: Morris lurer Mendy, og fyrer av fra kloss hold. Belford får slått til corner. Ny brukbar mulighet for vertene.

27.min: Morris skaper store problemer for Liverpool-forsvaret. Denne gangen er det Sterling som feller Blackburn-spissen. Frispark i farlig posisjon.

29.min: Sterling mottar et langt fremspill på elegant vis, runder keeper og setter ballen i mål. Men dessverre avvinket for offside.

32.min: Sama, som spiller sin første kamp etter sykdom, ligger nede etter å ha fått en smell.

36.min: Mendy får gult kort etter å ha sparket ned Henley.

40.min: Linganzi får gult kort etter hardhendt behandling av Suso.

44.min: Morgan skaffer Liverpool et hjørnespark.

45.min: Kean redder Coadys skudd fra skrått hold, etter at Suso tar en kort corner.

En jevn førsteomgang, der vertene har hatt de fleste og de største sjansene. Liverpool hadde imidlertid en ball i nettet etter elegant medtak og scoring av Sterling. Dessverre ble nettkjenningen annulert for offside.

46.min: Vertene setter i gang annen omgang.

48.min: Sterling kommer alene med keeper, og blir lagt i bakken av siste forsvarer. Men blir feilaktig avvinket for offside, så vertene får frispark.

49.min: Corner for vertene. Anderson header i en Liverpool-spiller, og Belford plukker opp ballen.

51.min: Coady legges i bakken, og Liverpool får frispark i farlig posisjon, utenfor hjørnet av 16-meteren. Suso skyter rett i muren, og Liverpool blåses av for offside i det påfølgende trekket.

53.min: Sama får gult kort, etter å ha vært alt for sen i en takling.

55.min: Sterling drar av en mann, og legger inn fra høyre. Corner til Liverpool.

57.min: Kjempesjanse til Liverpool når Blackburn-keeper Kean mister et høyt innlegg fra venstre fra Morgan, men Ngoo klarer ikke å treffe mål med avslutningen.

59.min: Stor sjansene til vertene når Belford såvidt får fingrene på et lurt skudd. Brad Smith får klarert til corner i siste øyeblikk.

60.min: Michael Roberts får gult kort, for en takling rett utenfor egen 16-meter. Frispark i farlig posisjon for vertene.

61.min: Morris skyter frisparket rett i Liverpool-muren.

62.min: Goulon og Wisdom i munnhuggeri, etter at Wisdom har felt franskmannen.

65.min: Godt Liverpool-angrep dratt av av Sterling og Smith, men Ngoo får ikke stokket beina inne i feltet.

66.min: Blackburn skyter utenfor fra distanse.

68.min: Smith må gi en corner.

71.min: Ngoo vinner en duell ute til høyre, men ingen i feltet på hans flate innlegg foran mål.

75.min: Vertene får corner når Sama glir, og ikke får klarert som ønsket. Hjørnesparket heades bort på fremste stolpe.

76.min: Belford må strekke seg etter en Blackburn-avslutning. Ballen går en meter utenfor.

78.min: Ribeiro skyter fra distanse. Belford tar ballen i fast grep.

80.min: Blackburn bytter. Tom Hitchcock inn for Robbie Cotton.

84.min: Blackburn-kaptein Nick Blackman drar seg innover i banen og skyter like over.

85.min: Ngoo spiller frem Sterling, som kommer alene med keeper. Kean får en hånd på ballen. Corner.

85.min: Ballen havner hos Morgan inne i feltet. Han skyter lavt og hardt. Ny corner til gjestene.

86.min: Liverpools tredje corner på kort tid. Kean fanger enkelt.

87.min: Morris skaffer Blackburn en corner.

88.min: Liverpool kontrer i etterkant av corneren, og er en periode fem mot to. Men sjansen renner bort i sanden da Sterling løper i offside.

89.min: Morgan finter seg inn i feltet, men blir stoppet av Goulon.

92.min: Morgan skaffer Liverpool en corner.

93.min: Blackburn redder Coadys heading på streken. Ngoo forsøker å nå returen, men en Blackburn-forsvarer sparker lærkula ut til corner.

94.min: Michael Ngoo ligger nede med skade i det sluttsignalet lyder.

Stillingskrig også i store deler av annen omgang, men Liverpool var det laget som skapte mest etter pause, og hadde flere gode muligheter til å avgjøre kampen de siste ti minuttene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.