Blandede følelser for Segura

Pep Segura satt igjen med blandede følelser etter at reservelaget i går kveld tapte 3-1 for Aston Villa. Spanjolen var skuffet over resultatet, men fornøyd med noen av sine spillere.

Det unge Liverpool-laget fikk i perioder virkelig kjørt seg mot et erfarent Villa-lag, der hele åtte av spillerne hadde førstelagserfaring.

Jonjo Shelvey fikk 56 minutter på banen i comebacket etter den alvorlige kneskaden han pådro seg i begynnelsen av februar, mens David N'Gog spilte hele kampen.

- Resultatet var skuffende. Vi startet kampen bra, og spilte godt det første kvarteret, hvor vi hadde to kjempesjanser ved Tom Ince. Hadde han satt dem, kunne utfallet av kampen fort ha blitt annerledes, sier Segura til Liverpoolfc.tv.

- Vi slapp inn to mål på to innlegg. To alt for enkle mål for dem, noe som var skuffende.

- Jeg synes spillerne viste fin karakterstyrke i annen omgang, og spilte bra da. Resultatet er dårlig og vi er skuffet, men jeg synes spillerne greide seg godt, spesielt i annen omgang.

- Vi benyttet en kar som Matty Regan, som bare er 17 år gammel, og jeg synes han spilte veldig bra. Dette er en god erfaring å ta med seg videre for våre unge spillere. Vi spilte mot et godt og erfarent lag, og det var vanskelig, men de vil ha lært mye av denne kampen med tanke på fremtiden.