Borrell fornøyd etter seier

Reservene vant i dag 3-0 i en lukket treningskamp mot Birmingham på akademiet. Nathan Eccleston (2) og Suso scoret målene, og trener Rodolfo Borrell mener hans lag blir stadig bedre.

- Dette var et steg fremover for oss under våre forberedelser, sa spanske Borrell til Liverpools hjemmeside. – Vi spilte bra, spesielt i første omgang og jeg er generelt fornøyd med kampen.

- Vi arrangerer slike typer kamper under vår pre-season da vi ønsker å bli testet. Birmingham har et lag med fysisk sterke spillere og vi må fortjene retten til å spille vår fotball.

- Vi greide å gjøre det i dag og jeg er fornøyd med seieren. Det er klart at vi behøver å bli enda bedre, men vi har bare vært tilbake i trening i tre uker og jeg synes vi er i rute med våre forberedelser.

- Jeg syntes Nathan tok sine mål på en bra måte og han var sulten og ønsket ballen, kommenterte treneren på spørsmål om tomålscorer Nathan Eccleston. – Det er imidlertid noe jeg kan si om alle spillerne. Vi arbeidet hardt gjennom hele kampen og ser nå fram mot neste test mot førstelaget til Tranmere på tirsdag. De spiller i League 1 og vi møter dem bare fem dager før de starter sin ligasesong, slik at det blir en hard kamp for oss.

Ifølge liverpoolfc.tv tok Liverpool ledelsen etter 20 minutter da Eccleston skar inn fra høyre og skrudde ballen opp i motsatt kryss med venstrebeinet. Fem minutter senere stod det 2-0, da Nathan Eccleston ble felt og Suso scoret på straffesparket. 3-0 ble det rett før pause da ypperlig forarbeid av Krisztian Adorjan sørget for at Eccleson satte inn sin andre scoring for dagen.

Suso, Raheem Sterling og David Amoo var alle nære ved å øke ledelsen i 2.omgang.

Liverpool: Belford, Mendy, Sama (Rafferty 46), McGiveron, Smith, Roddan (Roberts 64), Suso, Adorjan (Hajdu 56), Eccleston (Emilsson 60), Silva (Sterling 46), El Zhar (Amoo 46).