Borrell fornøyd med respons

Treneren for Liverpool U18 synes hans gutter svarte bra etter skuffelsen i cupen, da man vant i Newcastle.

Liverpool U18 vant i dag 2-1 borte mot Newcastle i ligaen. En kjærkommen seier etter at juniorene sist helg tapte i en dramatisk kamp mot Manchester U i cupen

- Det har vært en vanskelig uke for oss, erkjente trener Rodolfo Borrell. – Det var viktig at vi ga en respons og jeg synes vi gjorde det i dag.

- De siste syv dagene har jeg forlangt at vi holder sammen mer enn noen gang, at vi fortsetter å arbeide hardt og ikke leter etter unnskyldninger.

- Jeg var fast bestemt på at vi skulle lære av de feilene vi gjorde mot Man U. Vi mistet fokuset i forbindelse med deres straffespark og jeg ønsket en umiddelbar reaksjon.

- Jeg synes vi fikk det i Newcastle. Vi behøvde å komme tilbake til det grunnleggende og igjen spille vår type fotball. Jeg er fornøyd med guttene da jeg synes vi spilte en utmerket kamp, spesielt før pause.

- Vi tok ledelsen og jeg følte vi spilte opp mot vårt beste de første 45 minuttene. Newcastle kjempet seg tilbake i 2. omgang og kom inn i kampen igjen med en utligning. Til slutt greide vi imidlertid å stoppe deres overtak og scoret et fint seiersmål.

- Jeg synes vi fortjente det etter hva som var en god lagseier. Jeg er glad på vegne av alle guttene. Nå må vi bare holde det gående og holde standarden oppe under resten av sesongen.