Borrell fornøyd med seier

Trener Rodolfo Borrell og lagkaptein Andre Wisdom sier seg fornøyd med resultatet i reservelagets 3-1 seier over Bolton på akademiet i går.

Suso, Adam Morgan og Raheem Sterling nettet for vertene, som dermed tok sin andre ligaseier på rad.

- Vi må være fornøyd med resultatet, men når det gjelder spillet så må vi bli mer stabile over 90 minutter. I pausen fortalte jeg guttene at vi måtte holde bedre på ballen, for kampen var alt for åpen og det var sjanser i begge ender av banen, uttaler Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Vi kunne ha scoret i første omgang, men vi klarte å korrigere dette i annen omgang. Vi gjorde noen gode mål som hele laget var involvert i, og vil spilte bra mot et sterkt lag. Vi blir bedre uke for uke, og må jobbe videre for å bli enda bedre.

- Vi har nå to fine seire over Chelsea og Bolton. Det er viktig å vinne, det legger jeg aldri skjul på. Liverpool FC handler om vinnermentalitet, og jeg liker alltid å vinne. Vi har et ungt lag denne sesongen, og vi møter lag med høyere gjennomsnittsalder og mer rutinerte spillere. Av og til er det vanskelig, for gjør du feil kan du bli straffet. Men vi gjør det bra, og må bare fortsette å gjøre de riktige tingene.

Lagkaptein Andre Wisdom var også godt fornøyd med seieren over Bolton.

- Det var en flott seier for oss, og vi er fornøyd med eget spill. Vi gjorde en flott jobb mot Chelsea i forrige uke, og det var fint at vi klarte å fortsette på det sporet med en ny god kamp mot Bolton. Vi gjorde noen flotte lagmål, og alle jobbet hardt.

Førstelagsaktuelle Jon Flanagan og Danny Wilson fikk 90 minutter med kamptrening i går. Wilson var Wisdoms stopperpartner.

- Danny og Flanno er gode spillere, og det var fint å spille sammen med dem. De er fortsatt unge de også, så vi lærer sammen. Nå ser vi frem til mandagens kamp mot Blackburn. Forhåpentligvis kan vi ta en ny seier, avslutter Wisdom.