Borrell frustrert over cup-exit

Rodolfo Borrell er svært frustrert over at hans juniorlag røk ut av FA Youth Cup i dagens høydramatiske kvartfinale på Anfield. Borrells gutter klarte å sløse bort en tomålsledelse og tape 2-3 for Manchester United, i en kamp der begge lag fikk to spillere utvist.

- Det var svært skuffende og frustrerende, for masse folk kom for å støtte oss. Jeg fortalte guttene at de skulle være fokuserte, og forsøke å spille en svært bra kamp. Vi leter ikke etter unnskyldninger, men jeg synes vi mistet fatningen etter at Sama ble utvist og de fikk straffespark, uttaler Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Deretter spilte vi ikke på det nivået vi forventer av laget, og vi mistet kontrollen og formasjonen. Selv om Manchester United er et godt lag, så var det surt å tape etter å ha ledet 2-0 på hjemmebane. Nå må vi komme til hektene igjen så snart som mulig, legger han til.

- Vi kan lære av dette. Du kan ikke miste fatningen slik vi gjorde. Selvsagt er dette unge gutter, men de må lære raskt, fordi de ønsker å ta steget opp på førstelaget i fremtiden.

- Liverpool er en klubb med en vinnerkultur. Du må produsere spillere som er modne nok til å håndtere situasjoner som dette. Å vinne kamper er en del av det å skape en vinnermentalitet. Guttene må forstå at de er i Liverpool FC, og at de må komme tilbake på vinnersporet så raskt som mulig.

Borrell forklarer også hvorfor han ikke benyttet Michael Ngoo før i sluttminuttene.

- Vi fikk en annerledes situasjon å håndtere grunnet Samas røde kort. Vi hadde ikke flere midtbanespillere tilgjengelig, slik at vi kunne forandre formasjonen. Vi hadde Michael Ngoo på benken, men det medisinske støtteapparatet sa at han toppen kunne spille en halvtime. På stillingen 2-2 måtte jeg vente, da jeg ikke ville sette ham inn for tidlig i tilfelle det ble ekstraomganger. Når de fikk sitt tredje mål så sent, kunne jeg sette ham innpå. Men det var for sent til at vi klarte å forandre utfallet av kampen.