Borrell godt fornøyd med sine gutter

Trener Rodolfo Borrell var godt fornøyd med sine gutter etter at Liverpool U18 tok sin åttende strake seier da de slo Crewe Alexandra 2-1 på bortebane i dag.

De røde ble liggende under allerede etter tre minutter, da hjemmelaget satte et straffespark i mål. Men scoringer av Toni Silva før pause og Adam Morgan etter pause sørget for at alle tre poengene ble med hjem til Merseyside.

- Vi slo bra tilbake, og til slutt fortjente vi seieren, såvidt. Det var et slag i trynet når vi fikk et straffespark i mot allerede etter tre minutter, og en stund så det ut til at Crewe også ville gå opp i 2-0, uttaler Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Men vi la ned en enorm innsats, og det var en super laginnsats som gjorde at vi tok alle tre poengene. Crewe var en veldig vanskelig motstander, og vi gjorde det bra som klarte å hanskes med de vanskelige spilleforholdene, legger spanjolen til.

- Dette er en meget målbevisst gruppe, som samtidig er ydmyke, og deres karakterstyrke ble avgjørende nok en gang. Vi må nå holde dette gående, og prøve å oppnå så mye som mulig fra nå av og frem til sesongslutt, avslutter Borrell.