Borrell trekker frem Morgan

Rodolfo Borrell er full av lovord om Adam Morgan etter at spissen kom inn og scoret to mål da Liverpool beseiret Molde 3-0 i NextGen Series på Anfield i går. Sama suspendert.

Adam Morgan scoret to flotte mål for Liverpool U19 mot Molde U19 på Anfield i går. Toppscoreren på juniorlaget erstattet Suso i pausen. Toni Silva fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid. Liverpool holdt dermed liv i håpet om avansement til kvartfinalene. De røde dominerte stort, men fikk ikke hull i scoringsprotokollen før det gjenstå 23 minutter.
- Det var viktig med en god forestilling foran våre egne supportere. Vi scoret tre mål. Jeg er ganske fornøyd med opptredenen totalt sett, sier Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- I første omgang hadde de mange spillere bak ballen, og de forsøkte å stoppe oss. Vi måtte spille mye raskere. Vi forandret systemet til 4-4-2 i andre omgang da Morgan kom inn.

- Han er en spiller som scorer mange mål. Han kunne ha vært i startelleveren, men husk at han fortsatt er en U18-spiller. Han spilte samtlige minutter for U18 og scoret to mål i helgen. Vi ønsket å beskytte ham.

- Forrige sesong scoret han konstant på U18-nivå og fikk mange mål. Han er i stand til å score mange mål. Han er en veldig nyttig spiller å ha i troppen.

Liverpool avslutter gruppespillet i NextGen Series mot Sporting Lisboa 15. november. Neste kamp for Rodolfo Borrells mannskap er reservelagskamp mot Newcastle 18. oktober, og det er kun kamp nummer to i Premier Reserve League North for sesongen.
- Vi har en pause nå foran vår neste kamp som er Newcastle borte. Vi har et veldig ungt lag på reservelagsnivå denne sesongen. Hver dag må vi fortsette å forbedre oss på trene og bare fokusere på neste kamp.

Stephen Sama var verken på banen eller på benken i går fordi han var suspendert grunnet to gule kort i gruppespillet.

Tabell, gruppe 2:

TeamPWDLFAGDPTS
Sporting330011299
Liverpool52128627
Wolfsburg411256-14
Molde4103414-103


Gjenstående kamper:
Okt 19: Wolfsburg v Sporting
Nov 2: Wolfsburg v Molde
Nov 15: Sporting v Liverpool
Ikke fastsatt: Molde v Sporting