Bouzanis er ferdig i LFC

Liverpool FC opplyser at keeper Dean Bouzanis har forlatt klubben etter at partene har blitt enige om å avslutte samarbeidet.

Dean Bouzanis og Liverpool FC er gjensidig enige om å avslutte samarbeidet. Keeperen hadde ett år igjen av sin kontrakt, men spiller og klubb har altså valgt å skille lag allerede nå.

Bouzanis ble hentet bra NSW Institute of Sport i januar 2007, men ble utlånt til Sydney frem til sin 17-årsdag. Fikk en kamp i den asiatiske utgaven av Champions League. Han ble beskrevet som det største keepertalentet i sin alderklasse da han signerte. Kom til Liverpool sommeren 2007, og har spilt for både reservelag og juniorlag. Han var en viktig bidragsyter til at de røde gikk til FA Youth Cup-finalen i 2008/09.

20-åringen er født i Australia, men har gresk mor, og har representert både Australia og Hellas på aldersbestemte landslag. I 2009/10 fikk sisteskansen 19 kamper på utlån i League Two-klubben Accrington Stanley. I mai 2010 skrev han under på en ny toårskontrakt, med varighet frem til 2012

Denne sesongen har Bouzanis kun spilt to kamper for Liverpools reservelag. Han har også vært ute med en kneskade. På ryktebørsen ble det så sent som i går hevdet at han kan være på vei til gresk fotball og toppklubben Olympiacos.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken