Brøndby ønsker å møte Liverpool til sommeren

Brøndby har en treningskamp til gode mot Liverpool etter salget av Daniel Agger i 2006. Den danske klubben håper å få avviklet kampen til sommeren.

På forrige ukes generalforsamling nevnte Brøndbys styreformann Per Bjerregaard en del om de kortsiktige planene til Brøndby. Klubben arbeider blant annet med å planlegge to av tre treningskamper, mot Liverpool, Celtic og tyrkiske Istanbul B.N. Kampene er blitt lovet Brøndby i forbindelse med salgene av Daniel Agger, Morten Rasmussen og Samuel Holmén.

Spesielt Liverpool-kampen har latt vente på seg lenge. Daniel Agger ble solgt til Liverpool i januar 2006, og flere forsøk på å arrangere kampen har slått feil. Nå håper Brøndby å få arrangert kampen til sommeren.
- Det er ennå ikke noe helt konkret om disse kampene, men det står på listen over oppgaver med høyeste prioritet, sier direktør Jan Lockhart til tipsbladet.dk.

- Det er ingen tvil om at kampen mot Liverpool er den største rent tilskuermessig, og det ligger i våre tanker å få arrangert den som en sommerkamp i juli.

Brøndby hadde planer om Liverpool-kampen sommeren 2010, men Liverpool måtte istedenfor spille kvalifisering til Europa League.
- Det er nå planen å arrangere to av de tre kampene i 2011, og det er oppgaver som vi er meget opptatt av å få på plass. Det er meget viktig for oss å arrangere disse kampene, og selvfølgelig er spesielt Liverpool-kampen størst.