Bruce Grobbelaar til Nordkapp Fotballfestival

Arrangørene av Nordkapp Fotballfestival 2011 bekrefter at Liverpool legenden Bruce Grobbelaar besøker Honningsvåg i sommer. Han skal være med å arrangere keeperskole og delta på sportsmannsmiddag.

Torsdag 23. juni er det keeperskole med plass til 40 målvakter i alderen 10 år og oppover i Nordkapp Flerbrukshall. Det vil bli holdt to økter på halvannen til to timer. I mellom øktene blir det en to timers pause til hvile, mat og drikke. Den første økten starter klokken 12:00. Pris for og delta er kr 400,- pr pers.

Fredag 24. juni er det klart for sportsmannsmiddag med Bruce Grobbelaar som æresgjest på Corner Cafe i sentrum av Honningsvåg for de over 18 år. Etter en tre retters middag kommer keeperlegenden til å fortelle historier fra sin fantastiske fotballkarriere. Pris for dette arrangementet er kr 450,- pr pers og dette inkluderer tre retters middag med to glass drikke av øl, vin eller mineralvann til.

Hvis det er noen som vil ta turen til Honningsvåg og ønsker å delta på disse arrangementene er det bare å ta kontakt med Alex Eliassen på telefon 90570623 eller epost [email protected].