Carra ber om tålmodighet på transferfronten

Carragher støtter Liverpools transferpolitikk med å investere i unge spillere. Han ber supporterne vise tålmodighet på overgangsfronten. Visekapteinen tror Henderson vil bli en suksess på Anfield.

Liverpool FC ønsker å bygge et lag for fremtiden. Hovedeier John Henry har gjort det klart at klubben ikke kommer til å bli suksessfull bare med å fylle kortsiktige behov. Strategien ble understreket ved ervervelsen av 21-årige Jordan Henderson fra Sunderland for £16M, men det ligger også an til overganger for Blackpools Charlie Adam (25) og Aston Villas Stewart Downing (26). Jamie Carragher støtter eiernes transferplaner.
- Klubben har nå en politikk om å rette oppmerksomheten mot unge spillere. Jeg tror det er den riktige veien å gå for klubbene, sier Jamie Carragher til Liverpool Echo.

- Du ønsker å utvikle et lag og ha spillere lenge i klubben. Jeg tror vi virkelig vil tjene på en slik tilnærming. Det går ikke alltid veien, men det er mye lettere å hente en ung spiller som fortsatt har en brukbar videresalgsverdi enn noen som er i 30-årene.

Carragher er sikker på at Jordan Henderson vil vise seg å bli en nyttig tilvekst for klubben.
- Jordan er en flott signering. Jeg kjenner en av trenerne i Sunderland som verdsetter ham meget høyt. Han hadde en flott sesong med Sunderland, og vi er heldige som fikk ham. Jeg tror han vil tilføre energi på midtbanen.

Jordan Henderson er eneste sommersignering hittil. Supporterne har ventet på flere spillerkjøp, men Jamie Carragher ber om tålmodighet.
- Det fortsatt veldig tidlig. Jeg forventet ikke at det skulle skje så mye på overgangsfronten før nå.

- Om sommeren er spillere, managere, daglige ledere og eiere borte på ferie. Det er bare begynnelsen av juli. Med start på pre-season neste uke er jeg sikker på at det snart begynner å bli bevegelse.

- Du opplever ofte at en avtale setetr hjulene i gang og ting begynner å rulle. Jeg er sikker på at det kommer i gang i løpet av de neste ukene. Forhåpentligvis kommer vi til å få inn noen nye ansikter.