Carra føler seg uthvilt foran sesonginnspurten

Jamie Carragher synes han har bra med overskudd foran sesonginnspurten etter å ha vært ute i to måneder med en skulderskade. Skulderen føles fin nå. Oppdatert 16:14.

Jamei Carragher fikk skulderen ut av ledd i slutten av november og måtte opereres. 33-åringen var tilbake mot Chelsea i begynnelsen va februar, og har nå spilt fra start i fire av de seneste fem kampene for Liverpool.
- Du må se på det positive ved en skade. Det gir deg hvile og tar deg vekk fra skuddlinjen, uttaler Jamie Carragher til Press Association.

- Kanskje kan du kan se tilbake og si: ”Det har vært bra for meg”. Jeg ville imidlertid mye heller ha spilt fordi jeg elsker å være i skuddlinjen.

- Du ønsker ikke å være ute, men noen ganger prøver du å se et lyspunkt og forsøker å lure deg selv fordi du er oppskaket når du blir skadet.

- Enhver skade kommer på et dårlig tidspunkt, men det var mange kamper da jeg ble skadet fordi det var juletider.

- Men det har skjedd nå. Jeg var vært veldig heldig med skader gjennom karrieren. Forhåpentligvis blir det ikke mange til.

- Kanskje vil det vise seg mellom nå og slutten av sesongen at pausen har hjulpet meg.

Jamie Carragher er den eldste spilleren i Liverpools tropp. Han vet at det nærmer seg slutten av karrieren.
- Du blir mer moden og får en forståelse av hvordan kroppen din fungerer. Det er en kort karriere, så du må maksimere det så mye som mulig.

- Fitness ble trommet inn i meg da jeg vokste opp. Ettersom du blir eldre blir det mer tydelig, og du må ta vare på deg selv.

- Straks du fyller 30 begynner folk å stille spørsmål om formen din eller om du har mistet ferdighetene dine. Lagene begynner å se etter yngre spillere, så du må se på det formmessige ved det.

- Slik den medisinske siden av spillet nå har utviklet seg er det en kamp om å komme tilbake så fort som mulig fordi du ønsker å være på banen.

- Når du spiller fotball, har du målsettinger og kamper å tenke på. Når du er skadet, mister du det. Fokuset blir på å komme tilbake så fort som mulig, og det blir din målsetting.

- Det lå i min natur å presse på for å komme tilbake, men det var ingen måte herr Brownson (kirurg) ville la meg gjøre det dersom det ikke hadde vært riktig.

Oppdatert: I går returnerte Carragher til Bone & Joint Centre ved Spire Liverpool Hospital, hvor han ble skulderoperert, for offisielt å åpne avdelingen. Forsvareren mottok også en sjekk på £3000 tilsin veldedighetsorganisasjon 23 Foundation.
- Jeg forventet ikke det, sier Jamie Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Jeg kom bare tilbake for å takke for at de ordnet skulderen. Det er en fantastisk gest.

- Jeg trivdes virkelig på det forrige stedet, men dette er et nivå bedre. Det er flere fasiliteter, flere personer og mer et lag til å hjelpe, ikke bare fotballspillere, men folk i Liverpool.

- Jeg har vært med Peter Brownson i kveld. Han gjorde en briljant jobb. Skulderen føles ok nå, og jeg har spilt kamper. Etter Chelsea-kampen fortalte alle meg hvilken god jobb han hadde gjort. De sa ikke det samme etter West Ham-kampen!

Browson innrømmer at det var et ekstra press å operere Jamie Carragher.
- Når du behandler en toppidrettsutøver, er det litt ekstra press, og når du er sesongkortinnehaver i Liverpool og dine barn og din mor er Liverpool-fans, er det litt ekstra press når pasienten heter Jamie Carragher.

- Han har hatt en fantastisk rehabilitering, For dere som har sett Jamie på banen, kan jeg fortelle dere at han er like konkurranseinnstilt utenfor banen som han er på.