Carra gleder seg til semifinalene

Jamie Carragher ser frem til semifinalene mot Manchester City i Carling Cup, og tror at stemningen vil minne litt om europacup-kvelder på Anfield.

- Mange sier til meg at vi har fått en tøff trekning. Det minner meg om da vi møtte Chelsea i semifinalen i FA-cupen for noen år siden. De andre to gjenværende lagene var West Ham og Middlesbrough. Folk håpet at vi skulle trekke dem i stedet, sier Carra til Liverpoolfc.tv.

- Hadde vi trukket et av Championship-lagene i semifinalen, så ville vi, med all respekt for dem, forventet å møte Manchester City i finalen. Så dersom du ønsker å vinne denne turneringen må du trolig slå Manchester City på et eller annet tidspunkt uansett, legger han til.

- Jeg ser frem til kampene. Returkampen på Anfield vil bli som en europacup-kveld. Spesielt dersom det går bra i den første kampen.

- Jeg synes det bør være et minimum at Liverpool kommer til semifinale i en av cupene hvert år, enten FA-cupen eller Carling Cup. Vi har ikke gjort det ofte nok de siste årene, noe som har vært skuffende. Men vi har klart det i år, og forhåpentligvis kan vi fortsette slik.