Carra ser fremover

Manchester United kommer antagelig til å sikre seg sitt 19.ligamesterskap i helga. Jamie Carragher mener det vil være mulig for Liverpool å ta tilbake rekorden dersom man fokuserer på egne prestasjoner de kommende årene.

- Manchester United skal ha honnør for sin prestasjon. De har et godt lag og er en stor klubb som fortjener sin suksess, selv om de er våre rivaler. De konsentrerer seg om sitt, og vi om vårt. Vi må bli bedre, og forhåpentligvis blir vi det neste sesong, sier Carra til Liverpoolfc.tv.

- Vi kan ikke klandre andre enn oss selv for at de nå kommer til å passere oss og vinne sin 19. tittel. Vi har selv hatt et par sjanser siden vi vant vår 18. ligamesterskap i 1990, men av en eller annen grunn har vi ikke vært i stand til å ta vare på dem, legger han til.

- Den beste sjansen hadde vi i 1997, før vi ble slått av Coventry på hjemmebane og United endte opp med å vinne ligaen.

- Dersom vi ønsker rekorden vår tilbake, må vi selv vinne ligaen. Vi kan ikke håpe på at andre lag skal hindre Manchester United fra å vinne den. Vi er ikke en klubb som ønsker å være avhengige av hjelp fra andre. Liverpool har aldri vært på den måten, og vil aldri bli det heller.

- Ting ser lysere ut nå, og vi er i god form. Vi spilte veldig bra mot Fulham, og er glade for det alle sammen. Men ingen har mistet bakkekontakten. Nå må vi sørge for å avslutte sesongen bra. Vi ønsker å spille i Europa også neste sesong. Vi ønsker ikke å sette vår lit til Chelsea, Arsenal eller andre for å hindre Manchester United i å vinne ligaen.

- Dersom vi på nytt ønsker å bli betraktet som den mest suksessfulle klubben i landet, må vi gjøre det på egen hånd. Den eneste måten vi kan gjeninnta tronen på er ved å vinne titler, ikke hindre dem i å gjøre det.

- Vi kommer ikke til å dvele ved at vi nå mister rekorden. Vi kan ikke gå rundt å synes synd på oss selv. Selvsagt er det skuffende og frustrerende, men den eneste måten vi kan forandre dette til det bedre på er ved å fokusere på egne prestasjoner.

- Forventningene til neste sesong vil være store, men slik er det alltid i Liverpool. Det er ikke noe vi kommer til å klage over.