Carra snart tillbake

Liverpool Echo skriver at Jamie Carragher antagelig vil være tilbake i full trening i begynnelsen av neste uke. Midtstopperen er på bedringens vei etter muskelskaden i leggen som han pådro seg i ligacupkampen mot Stoke.

Visekapteinen har stått over Liverpools to siste kamper, etter skaden han pådro seg på Britannia Stadium for to uker siden. Carragher har imidlertid respondert bra på behandlingen han har fått, og håper derfor å være spilleklar igjen til Liverpools bortekamp mot Chelsea neste søndag.

- Det går fremover nå. Jeg jobber med fysioterapeutene denne uken, og dersom det fortsetter å gå etter planen vil jeg være tilbake i full trening i begynnelsen av neste uke, sier Carra til Echo.

- Jeg skjønte det ville bli knapt med tid for å bli spilleklar til Swansea-kampen sist helg, og med to ukers pause etter den kampen var det egentlig ikke noe poeng å forhaste seg. Det er viktig å sørge for at man er 100% klar når man returnerer, fortsetter han.

- Forhåpentligvis blir jeg spilleklar til kampen mot Chelsea, men jeg tenker ikke på kamper på dette stadium. Mitt første mål er å komme tilbake på treningsbanen sammen med resten av troppen, og det bør jeg være tidlig i neste uke.

- Dette er første gang jeg pådrar meg muskelskade i hele mitt liv. Jeg antar det ikke er noen dårlig statistikk, så jeg kan ikke klage så mye. Det fine er at det ikke var noen alvorlig skade, og den har bare holdt meg sidelinjen en kort periode. Jeg var ganske heldig, og jeg tror ikke det er noen fare for at jeg slår opp igjen denne skaden en gang til, avslutter Carra.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.